Bestuur

Anne-Matthijs Oostendorp

Penningmeester / Secretaris

Anne-Matthijs is een gediplomeerd professional met jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen en jongeren met een beperking. Zijn belangrijkste taak wordt het ondersteunen van de vrijwilligers in de uitvoering van hun werkzaamheden.

Robin Meijer

Voorzitter / Secretaris

Robin is een ondernemer met zijn hart op de juiste plek. Hij heeft veel ervaring in het werven en trainen van goed personeel. Zijn werkzaamheden bestaan uit het werven van vrijwilligers, luisteren naar hun behoeftes en een geschikte werkplek voor hen te vinden/maken.

Vrijwilligers

Evelien Meijer

Evelien is een afgestudeerd psychologe. Ze is geen oprichter maar levert wel een belangrijke bijdrage als vrijwilliger. Haar taak wordt het ondersteunen van de vrijwilligers met stressfactoren buiten de werkplek om. Vaak hebben mensen moeite met het goed functioneren op een werkplek omdat ze niet lekker in hun vel zitten. Hierin zal Evelien hen extra ondersteuning geven. Ook is Evelien gespecialiseerd in budgetcoaching, lifecoaching en careercoaching.

Beloningsbeleid

Stichting Vrienden van de Velperweg heeft geen winstoogmerk en is onafhankelijk. De bestuursleden, Anne-Matthijs Oostendorp en Robin Meijer, van de Stichting ontvangen geen vergoeding voor de werkzaamheden die zij uitoefenen. Indien zij uit hoofde van hun functie kosten maken, kunnen zij deze op basis van ingediende declaraties vergoed krijgen.

De vrijwilligersvergoeding die onze vrijwilligers ontvangen zijn vastgesteld conform de huidige regels die de Belastingdienst hanteert met betrekking tot de vrijwilligersvergoeding.